Universitetet i Stavanger
08.09.2015
- Innfrysing etter pakking er gunstig
27.11.2018 - Premiumforbrukerne betaler 10% ekstra
04.11.2018 - Best kvalitet når torsken saltes etter dødsstivhet
26.10.2018 - Økte salgspriser veier opp for økte fangstkostnader
22.10.2018 - – Matvareprodusenter bør hjelpe forbrukerne
10.11.2017 - Levendelagring av torsk ble til doktorgrad om luksusvarer
26.09.2018 - Ypperlig kvalitet fra torskehotell
01.10.2018 - Catch oppsummert på 12 sider
15.10.2018 - Bakteriehemmende emballasje
14.12.2017 - Lokker kunder med fersk torsk
11.10.2017 - Nedgang i levendefangst av torsk
31.08.2017 - Stort potensial for optimal kvalitet
13.06.2017 - Hvor fort bør fisk behandles?
08.05.2017 - Besøk på Sjøfisk
14.06.2016 - Fersk torsk bør pakkes med høyoksygen
26.02.2016 - Rekordhøy levendelagring i 2015
13.01.2016 - Bør slaktes innen åtte uker
03.12.2015 - Forskerne kommer
18.09.2015 - Fangstbehandling
07.09.2015 - Prosessering og kvalitet
07.09.2015 - Emballering og holdbarhet
07.09.2015 - Produktdifferensiering i detaljhandelen
07.09.2015 - Forbrukeradferd
07.09.2015 - Rammebetingelser, organisering og bærekraft
07.09.2015 - Vedlikeholdsfôring avgjørende for kvaliteten
01.08.2015 - Sammen for bedre kvalitet på torsken
20.03.2014