Tatiana_Aageva_Nofima_foredrag_Tromso_2_desember_2015
- Innfrysing etter pakking er gunstig 
27.11.2018 - Premiumforbrukerne betaler 10% ekstra 
04.11.2018 - Best kvalitet når torsken saltes etter dødsstivhet 
26.10.2018 - Økte salgspriser veier opp for økte fangstkostnader 
22.10.2018 - – Matvareprodusenter bør hjelpe forbrukerne 
10.11.2017 - Levendelagring av torsk ble til doktorgrad om luksusvarer 
26.09.2018 - Ypperlig kvalitet fra torskehotell 
01.10.2018 - Catch oppsummert på 12 sider 
15.10.2018 - Bakteriehemmende emballasje 
14.12.2017 - Lokker kunder med fersk torsk 
11.10.2017 - Nedgang i levendefangst av torsk 
31.08.2017 - Stort potensial for optimal kvalitet 
13.06.2017 - Hvor fort bør fisk behandles? 
08.05.2017 - Besøk på Sjøfisk 
14.06.2016 - Fersk torsk bør pakkes med høyoksygen 
26.02.2016 - Rekordhøy levendelagring i 2015 
13.01.2016 - Bør slaktes innen åtte uker 
03.12.2015 - Forskerne kommer 
18.09.2015 - Fangstbehandling 
07.09.2015 - Prosessering og kvalitet 
07.09.2015 - Emballering og holdbarhet 
07.09.2015 - Produktdifferensiering i detaljhandelen 
07.09.2015 - Forbrukeradferd 
07.09.2015 - Rammebetingelser, organisering og bærekraft 
07.09.2015 - Vedlikeholdsfôring avgjørende for kvaliteten 
01.08.2015 - Sammen for bedre kvalitet på torsken 
20.03.2014 

