Catch

  • Forsiden
  • Om
    • Partnere
  • Temaer
  • Nyheter
    • Arrangement
    • Filmer
    • Publikasjoner

Sjurdur Joensen

14.09.2015

  • Innfrysing etter pakking er gunstig
    27.11.2018
  • Premiumforbrukerne betaler 10% ekstra
    04.11.2018
  • Best kvalitet når torsken saltes etter dødsstivhet
    26.10.2018
  • Økte salgspriser veier opp for økte fangstkostnader
    22.10.2018
  • – Matvareprodusenter bør hjelpe forbrukerne
    10.11.2017
  • Levendelagring av torsk ble til doktorgrad om luksusvarer
    26.09.2018
  • Ypperlig kvalitet fra torskehotell
    01.10.2018
  • Catch oppsummert på 12 sider
    15.10.2018
  • Bakteriehemmende emballasje
    14.12.2017
  • Lokker kunder med fersk torsk
    11.10.2017
  • Nedgang i levendefangst av torsk
    31.08.2017
  • Stort potensial for optimal kvalitet
    13.06.2017
  • Hvor fort bør fisk behandles?
    08.05.2017
  • Besøk på Sjøfisk
    14.06.2016
  • Fersk torsk bør pakkes med høyoksygen
    26.02.2016
  • Rekordhøy levendelagring i 2015
    13.01.2016
  • Bør slaktes innen åtte uker
    03.12.2015
  • Forskerne kommer
    18.09.2015
  • Fangstbehandling
    07.09.2015
  • Prosessering og kvalitet
    07.09.2015
  • Emballering og holdbarhet
    07.09.2015
  • Produktdifferensiering i detaljhandelen
    07.09.2015
  • Forbrukeradferd
    07.09.2015
  • Rammebetingelser, organisering og bærekraft
    07.09.2015
  • Vedlikeholdsfôring avgjørende for kvaliteten
    01.08.2015
  • Sammen for bedre kvalitet på torsken
    20.03.2014

Finansiering:

NFR_Stotte_BM_neg

Mediekontakt:

Morgan Lillegård
Kommunikasjonsdirektør

morgan.lillegard@nofima.no
+47 41 61 01 30
+47 77 62 92 22

Koordinator:

Geir Sogn-Grundvåg
Koordinator
geir.sogn-grundvag@nofima.no
+47 77 62 90 91

Sosiale medier:

  • Forsiden
  • Om
    • Partnere
  • Temaer
  • Nyheter
    • Arrangement
    • Filmer
    • Publikasjoner