Catch-0004-2-1200px
- Innfrysing etter pakking er gunstig 
 27.11.2018
- Premiumforbrukerne betaler 10% ekstra 
 04.11.2018
- Best kvalitet når torsken saltes etter dødsstivhet 
 26.10.2018
- Økte salgspriser veier opp for økte fangstkostnader 
 22.10.2018
- – Matvareprodusenter bør hjelpe forbrukerne 
 10.11.2017
- Levendelagring av torsk ble til doktorgrad om luksusvarer 
 26.09.2018
- Ypperlig kvalitet fra torskehotell 
 01.10.2018
- Catch oppsummert på 12 sider 
 15.10.2018
- Bakteriehemmende emballasje 
 14.12.2017
- Lokker kunder med fersk torsk 
 11.10.2017
- Nedgang i levendefangst av torsk 
 31.08.2017
- Stort potensial for optimal kvalitet 
 13.06.2017
- Hvor fort bør fisk behandles? 
 08.05.2017
- Besøk på Sjøfisk 
 14.06.2016
- Fersk torsk bør pakkes med høyoksygen 
 26.02.2016
- Rekordhøy levendelagring i 2015 
 13.01.2016
- Bør slaktes innen åtte uker 
 03.12.2015
- Forskerne kommer 
 18.09.2015
- Fangstbehandling 
 07.09.2015
- Prosessering og kvalitet 
 07.09.2015
- Emballering og holdbarhet 
 07.09.2015
- Produktdifferensiering i detaljhandelen 
 07.09.2015
- Forbrukeradferd 
 07.09.2015
- Rammebetingelser, organisering og bærekraft 
 07.09.2015
- Vedlikeholdsfôring avgjørende for kvaliteten 
 01.08.2015
- Sammen for bedre kvalitet på torsken 
 20.03.2014

