Catch

  • Forsiden
  • Om
    • Partnere
  • Temaer
  • Nyheter
    • Arrangement
    • Filmer
    • Publikasjoner

Bilde12

03.12.2015

Filetene til venstre på dette bildet er filetene fra torsk som har gått 12 uker uten tilføring av næring, mens filetene til høyre ble laget fra torsk som var fôret i like lang tid. Foto: Nofima

  • Innfrysing etter pakking er gunstig
    27.11.2018
  • Premiumforbrukerne betaler 10% ekstra
    04.11.2018
  • Best kvalitet når torsken saltes etter dødsstivhet
    26.10.2018
  • Økte salgspriser veier opp for økte fangstkostnader
    22.10.2018
  • – Matvareprodusenter bør hjelpe forbrukerne
    10.11.2017
  • Levendelagring av torsk ble til doktorgrad om luksusvarer
    26.09.2018
  • Ypperlig kvalitet fra torskehotell
    01.10.2018
  • Catch oppsummert på 12 sider
    15.10.2018
  • Bakteriehemmende emballasje
    14.12.2017
  • Lokker kunder med fersk torsk
    11.10.2017
  • Nedgang i levendefangst av torsk
    31.08.2017
  • Stort potensial for optimal kvalitet
    13.06.2017
  • Hvor fort bør fisk behandles?
    08.05.2017
  • Besøk på Sjøfisk
    14.06.2016
  • Fersk torsk bør pakkes med høyoksygen
    26.02.2016
  • Rekordhøy levendelagring i 2015
    13.01.2016
  • Bør slaktes innen åtte uker
    03.12.2015
  • Forskerne kommer
    18.09.2015
  • Fangstbehandling
    07.09.2015
  • Prosessering og kvalitet
    07.09.2015
  • Emballering og holdbarhet
    07.09.2015
  • Produktdifferensiering i detaljhandelen
    07.09.2015
  • Forbrukeradferd
    07.09.2015
  • Rammebetingelser, organisering og bærekraft
    07.09.2015
  • Vedlikeholdsfôring avgjørende for kvaliteten
    01.08.2015
  • Sammen for bedre kvalitet på torsken
    20.03.2014

Finansiering:

NFR_Stotte_BM_neg

Mediekontakt:

Morgan Lillegård
Kommunikasjonsdirektør

morgan.lillegard@nofima.no
+47 41 61 01 30
+47 77 62 92 22

Koordinator:

Geir Sogn-Grundvåg
Koordinator
geir.sogn-grundvag@nofima.no
+47 77 62 90 91

Sosiale medier:

  • Forsiden
  • Om
    • Partnere
  • Temaer
  • Nyheter
    • Arrangement
    • Filmer
    • Publikasjoner